Tandtechniek Schobben
- Kwaliteit en service -

Welkom op onze website !

 

 

 Van harte welkom op de website van Tandtechniek Schobben.

Laboratorium Schobben is een gerenommeerd tandtechnisch bedrijf, gevestigd te Kerkrade dat bestaat uit een team van gemotiveerde en getrainde medewerkers. Voor alle voorkomende tandtechnische specialismen is de expertise aanwezig.

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij mogen ons dan ook gelukkig prijzen met een uiterst tevreden clientèle.

De passie voor het vak, de trots op het bedrijf en de (na)zorg voor de patiënt, zult u terugvinden in onze service en gastvrijheid !

 

 

Klinisch Prothese Technicus.

De KPT'er is een gespecialiseerde prothese technicus en vervaardigt in samenwerking met de tandarts uw gebitsprothese.

Door onze persoonlijke benadering kunnen wij u een gedeelte van het behandelings-proces uit handen nemen, en staan wij garant om uw kwaliteit te waarborgen.

Dit doen wij door gebruik te maken van de nieuwste technieken en apparatuur. Tevens hebben wij op locatie de mogelijkheid om patiënten te ontvangen voor kleurbepalingen of reparaties.

 

 

Onze website is er voor iedereen !

Of u nu tandarts, tandtechnicus, een patiënt of zomaar geïnteresseerd bent, op onze site hopen wij u voldoende               te kunnen informeren over alles wat tandtechniek Schobben          te bieden heeft. 

U vindt hier o.a. informatie over CAD/CAM, kroon- en brugwerk, implantaten en protheses. Ook zullen wij u informeren wat u als tandarts en/of patient kunt verwachten over (na)zorg, behandelplan, kosten en garanties.

Mocht u toch nog vragen hebben of wilt u meer informatie ?

Neem gerust contact met ons op !

 

Met vriendelijke groet,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilbert Schobben

Directeur / eigenaar Tandtechniek Schobben